777 711 158 (6.45–14.45)

obchodni@multip.cz

Nákupní košík


Úvod Učební pomůcky Biologie Nauka o člověku Lidská lebka se žvýkacímy svaly, 3 díly

Lidská lebka se žvýkacímy svaly, 3 díly

Novinka

Lidská lebka se žvýkacímy svaly, 3 díly

Lidská lebka se žvýkacímy svaly, 3 díly
Fotka 1

Fotografie jsou ilustrační

Model lidské lebky pro výuku anatomie člověka.
Demonstruje 4 základní žvýkací svaly (žvýkací sval, spánkový sval, zevní a vnitřní křídlový sval) .
Na modelu můžeme prezentovat pohyby-otevírání dolní čelisti, posun spodní čelisti do strany a dopředu.
  Detailní informace

Kód produktu: RLR 4512

4 969 Kč s DPH

Obvyklé dodání do 4–6 týdnů i

 ks

Detailní popis Lidská lebka se žvýkacímy svaly, 3 díly

Model lidské lebky pro výuku anatomie člověka.
Demonstruje 4 základní žvýkací svaly (žvýkací sval, spánkový sval, zevní a vnitřní křídlový sval) .
Na modelu můžeme prezentovat pohyby-otevírání dolní čelisti, posun spodní čelisti do strany a dopředu.


Velikost: 18 x 19 x 12 cm
Hmotnost: 0,8 kg 

Nahoru

Zobrazit názory uživatelů »

Názory uživatelů na Lidská lebka se žvýkacímy svaly, 3 díly uživatelské recenze

Hodnocení uživatelů

Děkujeme za Váš názor.

Hodnocení produktu: (zvolte počet hvězdiček pro ohodnocení)

Vaše osobní údaje nejsou nikde zveřejňovány a splňují požadavky GDPR.

Nahoru

Zobrazit detailní informace »

RSSRSS

Novinky

Nabízíme konzultace on-line

8. leden 2021
Chtěli byste se poradit či jen konzultovat vaši představu nového moderního vybavení pro vaši školu? Myslíme na vaše zdraví, a proto vám nabízíme poradenství prostřednictvím on-line konference, přes telefon (774 458 241), e-mail nebo na chat na e-shopu. Jsme vám k dispozici pro konzultaci vybavení tříd, odborných učeben, jídelen, šaten, kanceláří a všech prostor škol. 

Archiv novinek

Kontaktujte nás

MULTIP Moravia s.r.o.
Palackého 1135/27
741 01 Nový Jičín

Tel.: +420 777 711 158

E-mail: obchodni@multip.cz

© 1991–2021, MULTIP MORAVIA S.R.O. – všechna práva vyhrazena

Podmínky užití | Ochrana osobních údajů (GDPR) | Mapa stránek

Přeskočit na začátek stránky