556 770 041

obchodni@multip.cz

Nákupní košík


Úvod Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. MULTIP MORAVIA S.R.O. veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá MULTIP MORAVIA S.R.O. s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.

RSSRSS

Novinky

Novinky v oblasti speciálního vzdělávání

7. prosinec 2017
Firma MULTIP Moravia s.r.o. je česká výrobní firma s více než 25letou tradicí zaměřená na produkci ergonomického školního nábytku nejvyšší kvality. Kromě standardních výrobků jsme vyvinuli a vyrábíme také vlastní řadu školního nábytku pro děti se zvláštními potřebami. Před časem jsme do našeho sortimentu zařadili také novou řadu speciálních didaktických pomůcek, které jsou obzvláště vhodné pro využití jak při práci s integrovanými žáky, tak se žáky speciálních a praktických škol. V tomto katalogu přinášíme poslední novinky z oblasti rozvoje jemné motoriky a sebeobsluhy, stimulace kognitivního vývoje a stimulace smyslů. Nabízíme pestrou škálu pomůcek pro rozvoj slovní zásoby a komunikačních dovedností, z nichž největším bestsellerem jsou magnetické piktogramy, které jsou vhodné obzvláště pro děti s PAS, ADHD, ADD či dyspraxií.

Archiv novinek

Kontaktujte nás

MULTIP Moravia s.r.o.
Palackého 1135/27
741 01 Nový Jičín

Tel.: +420 777 711 158

E-mail: obchodni@multip.cz

© 1991 - 2017, MULTIP MORAVIA S.R.O. – všechna práva vyhrazena

Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Přeskočit na začátek stránky